Lockdown Lettertocht

In de winter vinden we het bij ons in de gemeente altijd mooi om bij elkaar opbezoek te gaan.

Eén op één of samen met een hele groep. Dat komt er dit jaar natuurlijk niet van. Maar we gaan wel op afstand bij elkaar langs! Hieronder leest u hoe we dit gaan doen.

Van 14 tot en met 28 februari hangt in beide dorpen her en der een letter voor het raam. Het zijn er zeventien in totaal. Samen vormen deze 5 woorden. Die zeventien letters hangen er twee keer: één keer in De Knipe en één keer in De Streek. Aan beide kanten van de A7 vindt u dus dezelfde letters.

En dan kunt u gaan wandelen. Of u pakt de fiets. En u kunt gaan puzzelen, want de letters hangen niet op volgorde. En als u ze eindelijk op volgorde hebt, dan heeft u een zin die u zo creatief en inspirerend mogelijk af moet maken.

We zijn natuurlijk heel benieuwd naar de uitkomst. Uw afgemaakte zin kunt u (met uw eigen naam en adres) inleveren bij één van de adressen hieronder. Dat kan tot en met 7 maart. Later leest u in de plaatselijke bladen de mooiste vondsten terug.

In De Knipe hangen de letters verspreid over: Zestienroeden, Veensluis, Woudsterweg, Meyerweg, Houtkampswyk, Kwakerswyk, Houtbaas, Hellingbaas, Skipper, Spinner, en de Ds. Veenweg tot brug/afslag Jan Jonkmanweg.

In De Streek hangen ze verspreid over: Aengwirderweg van Terband tot in Gersloot, Bornego, H.B. Jonkerweg, Scharweg, P.G. Otterweg, De Mieden, De Pôle en De Finne.

De oplossing kunt u t/m 7 maart inleveren bij één van de volgende adressen:

  • Gerard en Geertje van Norel, Aengwirderweg 325, 8458 CG Tjalleberd
  • Jan en Antje de Jong, Veensluis 18, 8448 GP Heerenveen
  • Aangemaakt op .
  • Aantal keren gelezen: 43

© 2020 Plaatselijk Belang Oud Aengwirden | Sitemap