FK Palingroken

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert de Stichting Fries Kampioenschap Palingroken voor de 25ste keer het Fries Kampioenschap Palingroken.

Een evenement waarbij jaarlijks een trouwe schare liefhebbers op af komen om te kijken, te proeven en getuigen te zijn van de wedstrijd die leidt tot de Friese palingrook-kampioen. Want naast gezelligheid en vrolijkheid heerst er een gezonde concurrentie onder de verschillende deelnemers om die dag gehuldigd te worden als Fries kampioen.

 

U zult begrijpen dat een dergelijk evenement de nodige kosten met zich mee brengt en omdat we alles kunnen organiseren met vrijwilligers de bezoekers gratis toegang bieden en gratis laten parkeren, zijn we volledig afhankelijk van bereidwillige sponsoren.

 Tijdens de wedstrijd zorgen we voor vermaak voor jong en oud in de vorm van het gratis laten schminken van de jongste jeugd, een optreden van een shanti koor uit de omgeving en elke editie proberen we een vrolijke noot in te brengen.

Gelukkig lukt ons het elk jaar weer om de kosten en uitgaven in evenwicht te houden, maar met dit jaar de 25ste editie in gedachten, zijn we op zoek naar particulieren die ons willen ondersteunen middels hun deelname aan de club van 25. Zodat wij de 25ste editie extra feestelijk kunnen laten verlopen.

U kunt ons helpen door lid worden van deze club van 25, door een sponsorbedrag van

€ 25,00 te betalen.

Naast onze wel gemeende dank zal uw deelname aan de club van 25 ook kenbaar gemaakt worden middels een uniek herinneringsbord wat tijdens de wedstrijddag een prominente plek zal krijgen.

Via het contactformulier kunt u uw gegevens noteren en het bedrag kunt u contant afrekenen of het sponsor-bedrag overmaken op ons rekeningnummer:

NL48 RABO 0326 435 425 tnv Stichting Fries Kampioenschap Palingroken en vzv uw naam-gegevens en woonplaats.

Vanzelfsprekend kunnen wij als bestuur u nader willen informeren over de club van 25,

u kunt u ons bereiken via onze website:
www.fkpalingroken.nl  middels een terugbel notitie of rechtstreeks op onze mobiel:
Henk van der Werf  06 201 372 99
Annie Osinga   06 516 190 50
Hans Halman  06 577 795 48
Jetse Hoen   06 424 136 63
Nico Schoonen 06 496 122 50

Alvast bedankt voor uw interesse voor deelname aan onze club van 25. Wij zullen u graag verwelkomen en met uw financiële bijdrage de 25ste editie een extra feestelijk tintje geven.

  • Aangemaakt op .
  • Aantal keren gelezen: 877

© 2020 Plaatselijk Belang Oud Aengwirden | Sitemap