Aan de slag met het centrum van Heerenveen

Samen aan de slag met het centrum van Heerenveen    HELEMAAL VOL

Het centrum van Heerenveen is van ons allemaal. Het is daarom belangrijk dat we met elkaar nadenken en praten over de vraag: wat vinden wij als inwoners van de gemeente Heerenveen belangrijk voor het centrum?

 

In een open gesprek tussen inwoners, ondernemers, vrije denkers, ambtenaren en politici onderzoeken we samen hoe ons centrum-van-de-toekomst eruitziet. Met een open agenda, dus zonder vooraf vastgestelde punten. En het blijft niet bij ideeën, we werken ook concrete plannen uit. Zo zorgen we samen voor een aantrekkelijk centrum.

          Doe jij ook mee?

Van Burgertop naar Burgerbesluit

De G1000Heerenveen begint met een Burgertop op zaterdag 9 februari. Een grote groep inwoners uit de hele gemeente gaat een dag lang met elkaar in gesprek over de vraag: wat gaan we doen met het centrum van Heerenveen? De ideeën uit de Burgertop worden uitgewerkt naar concrete plannen tijdens het Burgerforum (februari t/m mei 2019) en resulteren op 25 mei 2019 in een Burgerbesluit. De gemeenteraad van Heerenveen behandelt het Burgerbesluit in juni 2019. Zo bepalen Heerenveners samen wat er met het centrum gaat gebeuren.

 

 

Er zijn al 417 aanmeldingen

9 februari 2019

G1000Heerenveen.nl

  • Aangemaakt op .
  • Aantal keren gelezen: 845

© 2020 Plaatselijk Belang Oud Aengwirden | Sitemap