Geschreven door Webmaster op .

25e Friesch kampioenschap Palingroken

25e Frysk kampioenskip Ielrikjen 2018 Tjalleberd

Zaterdag 25 augustus 2018 vind het 25e kampioenschap palingroken plaats in Tjalleberd. Een gezellig evenement, met de smaak en geur van het roken van gekweekte paling. Turf, eik, wie weet wat voor speciale brouwsels er worden gemaakt om tot de beste palingroker van Friesland te worden gekroond.

winnaar 2017 de roos jr small

Masterclass: 

Omdat het de 25e editie betreft, wordt het voor rokers en voor bezoekers speciaal!  

Voor het 3e jaar op rij wordt er een masterclass georganiseerd.
Heb je altijd met belangstelling naar het palingroken gekeken en lijkt het je ook wat om de kneepjes van het vak van een ervaren roker te leren zodat je zelf ook overheerlijke paling kunt roken en wil je ook wel een toekomstige kampioen worden. Geef je dan op voor deze bijzondere masterclass

De masterclass vindt gelijktijdig plaats met het Fries Kampioenschap Palingroken en begint om 13.00 uur, de kosten voor de master class bedragen € 10,00 per persoon en er is plaats voor maximaal 10 personen Je kunt je opgeven op het formulier op de  contactpagina van de website.

Geef in het bericht je naam, leeftijd en emailadres aan ons door en vermeld even de masterclass dan nemen wij contact op.

Wij zien u graag allen op 25 augustus!

www.fkpalingroken.nl/ of via onze Facebook pagina:

https://www.facebook.com/Fries-Kampioenschap-Palingroken-401265619985578/?hc_ref=ARQtRnlEVjgRKAbgmsarOMDgb-Ep_HEq2vMfxLOb2BfjjCTm95hj05ZBQRwBkzjqRCs&fref=nf