Skip to main content

het portaal van de streek

Streek-Up Uitvoeringsplan

logo AAardgasvrij

STREEK-UP

Streek UitvoeringsPlan Aengwirden Aardgasvrij

We hebben nog even aardgas, maar het raakt echt op. Ook in Aengwirden zullen we in de toekomst onze huizen op een andere manier moeten verwarmen. De werkgroep Aengwirden aardgasvrij wil onze inwoners helpen om die overgang te maken. We hebben al verschillende informatiebijeenkomsten en een energiemarkt georganiseerd. Deze winter proberen we van 40 woningen een analyse te maken met een warmtebeeldcamera. Een goed begin, maar de komende jaren hebben we nog veel stappen te gaan. Daarvoor hebben we een plan gemaakt: Het Streek UitvoeringsPlan Aengwirden Aardgasvrij oftewel STREEK-UP.

Het plan de basis voor ondersteuning die we nodig hebben van de gemeente Heerenveen. Ook staat in het STREEK-UP welke alternatieve energiebronnen er zijn en op welke manier de werkgroep Aengwirden Aardgasvrij jullie kan helpen bij het maken keuzes.

Voor iedereen die mee wil denken of vragen heeft organiseren we een

INFORMATIEBIJEENKOMST  op 27 FEBRUARI

van 19:30 tot 21:00uur in het MFA

Jullie kunnen het STREEK-UP ook zelf lezen en meedenken. Vanaf 10 februari tot en met 9 maart staat een concept van het STREEK-UP op de website van de Energie coöperatie Aengwirden (www.usaengwirden.nl) en Plaatselijk Belang (www.aengwirden.nl). Als je opmerkingen hebt kun je die tot en met 9 maart sturen aan Jan Provoost (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

We verwerken jullie opmerkingen in het STREEK-UP. Daarna bieden we het plan aan de wethouder van de gemeente Heerenveen aan.

Namens Aengwirderden Aardgasvrij, Jan Provoost

voorkant_Streek-Up.jpeg

download het uitvoeringsplan: Streek-Up

  • Hits: 9