Frisch kampioenschap Palingroken

winnaar-2017-de-roos-jr-small
Categorie
Algemeen
Datum
25-08-2018 12:00
Locatie
Tjalleberd |De Eide - De Kluft
Tjalleberd, Nederland

Op zaterdag 25 augustus 2018 organiseert de Stichting Fries Kampioenschap Palingroken voor de 25ste keer het Fries Kampioenschap Palingroken. Een evenement waar jaarlijks een trouwe schare liefhebbers op af komen, om te kijken, te proeven, en getuige te zijn van de wedstrijd die leidt tot de Friese palingrook-kampioen.Want naast gezelligheid en vrolijkheid heerst er een gezonde concurrentie onder de verschillende deelnemers, om die dag gehuldigd te worden als Fries kampioen.

Tijdens de wedstrijd zorgen we voor vermaak voor jong en oud in de vorm van het gratis laten schminken van de jongste jeugd, een optreden van een shantykoor uit de omgeving, en elke editie proberen we een vrolijke noot in te brengen.

Gelukkig lukt ons het elk jaar weer om de kosten en uitgaven in evenwicht te houden, maar met dit jaar de 25ste editie in gedachten, zijn we op zoek naar particulieren die ons willen ondersteunen middels hun deelname aan de club van 25. Zodat wij de 25ste editie extra feestelijk kunnen laten verlopen.

U kunt ons helpen door lid worden van deze club van 25, door een sponsorbedrag van 
€ 25,00 te betalen.

Naast onze welgemeende dank zal uw deelname aan de club van 25 ook kenbaar gemaakt worden middels een uniek herinneringsbord wat tijdens de wedstrijddag een prominente plek zal krijgen.

U kunt contant afrekenen of het sponsor-bedrag overmaken op ons rekeningnummer:
NL48 RABO 0326 435 425 tnv Stichting Fries Kampioenschap Palingroken en vzv uw naam-gegevens en woonplaats.

 
De Maps Service is niet beschikbaar.
 

Alle datums

  • 25-08-2018 12:00

© 2018 Plaatselijk Belang Oud Aengwirden | Sitemap