Plaatselijk Belang

Datum
12-10-2019
Naam
Enquete input voor de streekvisie 2020-2030
Omschrijving

Beste buurtbewoner,

Voor u ligt de enquête om de nieuwe streekvisie voor de dorpen: Terband, Luinjeberd, Tjalleberd, Gersloot en Gersloot-Polder vast te kunnen stellen.

 Wat is de Streekvisie?

De Streekvisie is een document waarin de gewenste ontwikkelingen tot het jaar 2030 van de dorpen in 'De Streek' beschreven worden.Waarom is de Streekvisie noodzakelijk?
De Streekvisie is noodzakelijk aangezien de Omgevingswet welke in 2021 in werking treedt, de inwoners meer centraal stelt en de gemeente meer mogelijkheden geeft om lokale keuzes te maken.

Hoe komt de Streekvisie tot stand?
Om tot een goede Streekvisie te komen is het van belang dat deze gedragen wordt door de inwoners van de Streek. Het is daarom van groot belang dat U als inwoner aangeeft hoe u over bepaalde zaken denkt en wat u graag anders of beter zou willen.Het invullen van de enquête zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen. De gegevens die u invult zullen anoniem zijn en de databron zal na het analyseren verwijderd worden. U heeft tot 18 november de tijd om de enquête in te vullen. Uw antwoorden zullen we verzamelen, analyseren en verwerken in de nieuwe Streekvisie 2020-2030. De Streekvisie wordt op deze manier een effectief document voor zowel het Plaatselijk Belang als de Gemeente Heerenveen om te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Én kunnen we gelukkig blijven wonen in de Griene Greide. 


Namens de werkgroep ‘Streekvisie’ willen we u hartelijk bedanken voor uw medewerking! Mocht u vragen hebben dan horen wij dat graag (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

Maaike Leistra, Voorzitter PB Aengwirden

Maurice van Huizen, Voorzitter PB Gersloot- Polder

Petra Ebbelaar, Algemeen lid

Elly Bijlsma, Algemeen lid

 

PS: Benieuwd naar de resultaten van de enquête? Bezoek dan begin 2020 de algemene ledenvergadering van PB Aengwirden en PB Gersloot-Polder!

 https://nl.surveymonkey.com/r/S2X3C7Y

 qr code streekvisie 2020 2030

Bijlage

© 2021 Plaatselijk Belang Oud Aengwirden | Sitemap