Welkom op de website van Aengwirden, het portaal van de streek

Deze site is een initiatief van Plaatselijk Belang Oud Aengwirden en heeft tot doel zo breed mogelijk informatie te verstrekken over De Streek. Voor bewoners, bezoekers en andere geïnteresseerden.

Heeft u een bedrijf in De Streek en wilt ook vindbaar zijn op deze site? Mail uw interesse naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heeft u informatie, (oude) foto's, anekdotes, mededelingen, (adres)wijzigingen, aanvullingen, correcties, opmerkingen of vragen, stuur ze ons gerust via de mail aan de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Laatste nieuws

Bijeenkomst KNO

22 juni 2022

kno bijeenkomst knipsel

Mocht je niet in de gelegenheid zijn geweest de informatieavond op 21 juni in het MFA te bezoeken, kun je de presentatie

mooi resultaat vanuit De Streek

23 mei 2022

Terug van weggeweest: De Koperen Oliekan, de befaamde wisseltrofee die FSFE uitreikt aan het meest duurzame, innovatieve en impactvolle gerealiseerde project uit het voorgaande jaar. Voor 2021 waren er maar liefst 6 p

Blog nieuwe school

Kerst 2021

Het is kerst 2021.

De school is klaar en wordt nu volop ingericht om de kinderen er na de kerst vakantie van te kunnen laten genieten. Ik ben er al even een keertje omheen gelopen en neem u in deze sneak preview mee met een aantal foto's. Hieronder het aanzicht en wat impressies van hoe het er binnen al uit ziet.

Op 10 januari zal de school onder voorbehoud van de c-maatregelen in gebruik worden genomen

Deze site heeft tot doel “Het portaal voor De Streek” te zijn en zo breed mogelijk informatie te verzamelen en door te geven... en is een initiatief van Plaatselijk Belang.

U helpt ons door informatie, (oude) foto's, anekdotes, mededelingen, (adres)wijzigingen, aanvullingen, correcties, opmerkingen of vragen, toe te sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaatselijk Belang en Aengwirden Aktief

© 2021 Plaatselijk Belang Oud Aengwirden | Sitemap